lördag 21 januari 2012

bra dag!

Morgonen började ju som sagt med att vi kidnappade Fia och körde runt henne ÖVERALLT så ja.. hon trodde till slut att vi var i linköping innan vi ens lämnat finspång...När vi kom fram till max så givk vi fram med henne til disken och tog av ögonbindeln där vilket ledde till att Fia fick en chock då hon stog öga mot öga med kassörskan.. men frukosten blev en succe och även när vi ätit upp och var klara kom maxpersonalen och ville gratulera henne på 25års dagen och gav henne glass och ballong :) mysigt.

Sedan körde vi runt några varv i stan och fia trodde återigen att vi var påväg till linköping? Sista stoppet blev musikbörsen då Fia fick välja ut en gittarr hon skulle få av Adde och hon blev överlycklig :D Väl hemma runt två så var det dags för fika och mer överraskningar för Fia då hon blev lurad än en gång och fick ett as bra erbjudande på att köpa mammas och pappas bil då de köpt en ny och en bänkdiskmaskin och Fia blev än en gång överlycklig. Lyckat!

Kvällen blev olearys och bowling och jag gjorde flera strikear (vilket jag aldrig brukar lyckas med) och kom tvåa! God mat och gott sällskap, är super trött efter en händelserik dag så nu blir det troligtvis bara film och sen sängen! Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar