onsdag 12 september 2012

Agnes, Agnes, Agnes

Har inte uppdaterat på ett tag men har verkligen inte kommit på något att skriva om. Inte som om jag någonsin har det men ni förstår poängen.

I söndags firade vi Agnes som fyller 19 nu på lördag men det ännu viktigare är att nu imorgon, IMORGON, så ska hon opereras... Hon föddes med vad vi trodde var ett överbett precis som vi andra syskon hade men det visade sig vara ett underbett på henne så nu ska hon skära av käken en bit och flytta ut den...Låter lite konstigt kanske men det ska i alla fall göra så att hon för en "riktig" haka nu och underbettet/som ser ut som ett överbett kommer att försvinna. Hon har fått bilder på hur hon kommer se ut och hennes egna ord var att "hon kommer få ett ansikte precis som mig bara mer perfekt" haha söt. Vet att hon är lite nervös eftersom hennes utseende kommer att förändras drastiskt så gav henne en anteckningsbok där hon ska skriva alla sina tankar och sen fick en spegel där jag skrivit :
 "Du är stark."
"Insidan är densamma"
"Du är vacker"
"Det blir alltid bättre"
och
"Vi älskar dig"
Vi är då familj, släkt och vänner till henne som är med så att när självförtroendet svaklar med ett helt nytt utseende så får hon en liten påminnelse i alla fall :).

Lycka till, det kommer bli fint, Jag älskar dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar